Polityka prywatności

Polityka prywatności bloga internetowego webfaces.pl

  1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych Administrator danych zobowiązuje się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych.
  2. Administratorem Danych Osobowych jest: Webfaces Agnieszka Bury, ul. Rymarska 42/3, 53-206 Wrocław NIP: 9111769381, REGON: 021997379
  3. Na blogu webfaces.pl zbierane są następujące dane osobowe:
    • Imię i (opcjonalnie) nazwisko – podczas dodawania komentarzy na blogu, w celu zapisania się na kurs lub newsletter będziesz proszony o podanie swojego imienia i (opcjonalnie) nazwiska.
    • Adres e-mail – jest potrzebny do korzystania z naszego bloga i dodawania komentarzy, przy czym adres email, nie jest upubliczniany po dodaniu komentarza. Jeżeli zostałeś subskrybentem Newslettera, na podany adres email trafią zamówione przez Ciebie informacje dot. np. powiadomień o nowych artykułach na blogu, webinariach / kursach.
    • Cookies – nasz blog internetowy wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania jego funkcjonowania do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane, dzięki czemu będziesz mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na blogu. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli natomiast nie zgadzasz się na personalizowanie bloga, proponujemy wyłączenie obsługi Cookies w opcjach przeglądarki internetowej.
  4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:
    • Subskrypcja Newslettera – aby zapisać się na jeden z Newsletterów prowadzonych przez Administratora wystarczy podać imię oraz adres email. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać.
    • Dodawanie komentarzy – wystarczające jest podanie imienia oraz adresu email.
  5. Każdy Użytkownik bloga ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub niekorzystania z opcji gdzie podanie danych jest wymagane.
  6. Żadnych danych nie udostępniam osobom trzecim.
  7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, (Dz.U. z 2016 r. poz. 922) masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu prześlij wiadomość drogą poczty elektronicznej na adres e-mail webfaces@webfaces.pl